Novelizácie IAS 39 Finančné nástroje: vykazovanie a oceňovanie a ďalšie pripravované zmeny - Mokošová, Daša, 1979-
Ilustratívny príklad novelizácie IAS 39 Finančné nástroje: vykazovanie a oceňovanie . Účtovanie o zaistení (hedgingu) peňažných tokov z očakávaných vnútroskupinových transakcií (cash flow hedge accounting of forecast intragroup transactions). Možnosť precenenia na fair value (fair value option).Krátkodobý konvergenčný projekt týkajúci sa nákladov na prijaté úvery a pôžičky. Príprava novelizácie IAS 1. Prezentácia účtovnej závierky.