Komentár k zmenám zákona o dani z príjmov - Borodovčák, Michal
Zmeny v zákone o dani z príjmov ( zákon č. 595/2003 Z.z.), ktoré nadobudnú účinnosť 15.12. 2005 a ktoré ovplyvnia spôsob vyčíslenia základu dane z príjmov fyzickej osoby, resp. dane z príjmov právnickej osoby už za zdaňovacie obdobie roku 2005.