Jak vybrat vhodné zaměstnance - Mohelská, Hana
Spôsob výberu nového zamestnanca. Výberové metódy: dotazník, skúmanie životopisu, testy pracovnej spôsobilosti, assessment centre, výberový pohovor. Nová metóda výberu zamestnanca (nájdite si svojho kolegu).