<The> Influence of team roles structure on team efficiency: Case analysis of a team organising academic event - Vukovič, Goran
Prezentácia praktických skúseností pracovného tímu, ktorý spravuje organizáciu akademických udalostí. Analýza štruktúry jeho tímových rolí a vplyv tejto štruktúry na jeho efektivitu. Pre analýzu tímových rolí je využitý dotazník, ktorý je súčasťou príspevku a ktorého základným východiskom bol Belbinov "súpis samovnímania" (The Belbin self-perception inventory).