Bazilejské dohody a Slovenská republika - Chovanová, Adriana
Problematika bankového dohľadu a jeho regulácie na medzinárodnej úrovni. Bazilejské dohody: Bazilejská dohoda prvá (Basel I) a Bazilejská dohoda druhá (Basel II). Bazilejské dohody a Slovenská republika.