Data Mining - Bařinka, Zdeněk
Stručný prehľad metód a algoritmov data miningu, ktoré sa používajú v praxi. Prediktívne modelovanie. Regresné modely a postupy. Neurónové siete. Rozhodovacie stromy. Klasifikácia. Analýza asociácií. Vzorkovanie. Príklady problémov, pre ktoré bývajú technológie data mining použité.