Nové trendy v oblasti riadenia ľudských zdrojov - Chovanec, Rastislav
Definícia pojmu riadenie ľudských zdrojov. Medzinárodné dimenzie v riadení ľudských zdrojov. Globálne trendy v riadení ľudských zdrojov. Rozvoj manažérskych zručností a vzdelávanie. Angažovanosť zamestnancov. Funkcie manažmentu ľudských zdrojov sú v Európe podceňované a vzniká potreba prehodnotenia ich funkcií.