Niektoré sporné aspekty vedy medzinárodných vzťahov - Dolná, Ľudmila, 1976-
Tri sporné aspekty vedy medzinárodných vzťahov - hovoríme o teórii, či teóriách medzinárodných vzťahov, medzinárodné vzťahy v zajatí realistickej a idealistickej paradigmy, aktuálnosť medzinárodných vzťahov pri objasňovaní procesu európskej integrácie.