Riadenie multikultúrnych tímov - Jamnický, Peter
Vplyv kultúry na zamestnancov organizácie. Rôznorodosť kultúr a riadenie ľudských zdrojov. Pozitívne a negatívne hodnotenie existencie rôznorodosti kultúr v organizácii. Úloha manažérov v takomto prostredí. Vplyv kultúry na individuálne charakteristiky zamestnancov a plnenie pracovných povinností.