Barometer daňovej konkurencieschopnosti 2005 - Chrenko, Peter
Porovnanie daňových systémov v krajinách OECD. Rozdiely v zdaňovaní právnických osôb. Zdaňovanie na základe územného princípu. Daňové sadzby v krajinách OECD. Oslobodenie dividend od daní. Opatrenia proti vyhýbaniu sa daniam. Daňové straty a daňová konsolidácia. Daňové stimuly pre výskum a vývoj.