Barometer daňovej konkurencieschopnosti 2005 - Chrenko, Peter
Porovnanie daňových systémov v krajinách OECD. Zdaňovanie fyzických osôb. Zdanenie dividend. Režim zdanenia kapitálových výnosov z predaja akcií. Zdanenie výnosov z nehnuteľností. Dedičstvo. Majetková daň. Povinné sociálne príspevky.