Daň z pridanej hodnoty po 1. januári 2006 - Rybánsky, Ľudovít
Od 1. 1. 2006 nadobudol účinnosť zákon č. 523/2005 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov. Hlavným obsahom novelizácie je predovšetkým zavedenie nového oslobodenia od dane pri poskytovaní služieb právnickou osobou iným právnickým alebo fyzickým osobám, ktoré vykonávajú činnosť oslobodenú od dane alebo činnosť, ktorá nie je predmetom dane a viaceré technicko-legislatívne úpravy, ktoré si vyžiadala nejednotná aplikácia niektorých ustanovení zákona v praxi.