Blížime sa k euru
Východiská Národného plánu SR na zavedenie eura. Splnenie maastrichtských kritérií. Ďalšie predpoklady zavedenia euromeny. Postup európskych inštitúcií pri prijímaní nového člena eurozóny. Zriadenie pracovných výborov pre euro. Harmonogram prijatia eura.