K novele zákona o miestnych daniach - Vargová, Mária
S účinnosťou od 1. 12. 2005 bol opäť novelizovaný zákon č. 582/2004 Z.z. o miestnych daniach a miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady v znení neskorších predpisov, a to zákonom č. 517/2005 Z.z. Prehľad najzávažnejších zmien a praktické príklady.