Nová norma pre potraviny - Madrová, Miriam
Harmonizácia v oblasti bezpečnosti potravín v medzinárodnom meradle. Norma ISO 22000, ktorá definuje požiadavky na systém manažmentu potravinovej bezpečnosti pre všetky spoločnosti v potravinárskom reťazci. Norma ISO 22000 ako súčasť integrovaného systému riadenia rizík. Certifikácia kvality, hygieny a bezpečnosti výrobkov - strategický faktor pre všetky subjekty v potravinárskom priemysle.