Povinnosti v podnikaní a sankcie - Dobšovič, Dušan
Pokračovanie príspevku o povinnostiach a sankciách v podnikaní. Prehľad základných povinností daňovníkov a prislúchajúce sankcie v oblasti niektorých miestnych daní.