Cudzinec a poskytovanie daňových výhod - Valicová, Viera
Otázky aplikácie uplatnenia daňových výhod - nezdaniteľných častí základu dane, resp. daňového bonusu u zamestnanca - cudzinca, ktorý poberá príjem zo závislej činnosti od slovenského zamestnávateľa.