Okénko do Evropy: Francouzský pojistný trh - Pulchart, Vladimír
Pohľad na vyspelý francúzsky poistný trh, tvoriaci 16 percent predpísaného poistného v Európe a reprezentujúceho piate miesto vo svetovom porovnaní. Ponuka produktov životného a neživotného poistenia.