Stanovení transferových cen a jejich daňový dopad - Brabenec, Tomáš
Vymedzenie pojmu transferová cena. Motívy zneužívania transferových cien. Model závislého trhu. Logický transfer ziskov. Metódy stanovenia transferových cien. Transferové ceny z pohľadu českého daňového práva.