Slovenská reforma pomohla manažérom - Hýbl, Radovan
Reforma daňovej sústavy v SR. Zavedenie rovnej dane, prestavba systému nezdaniteľných častí a zníženie priamych daní. Ako objektívne merať daňové zaťaženie. Porovnanie čistých miezd zamestnancov SR a ČR. Prečo sú príjmy zamestnancov rozdielne. Čo daňová reforma sleduje.