Využití metody Activity - Based Costing ve finančních institucích - Crkovská, Veronika
Historický vývoj metódy Activity-Based Costing (ABC). Vymedzenie a zhodnotenie metódy ABC. Trendy vývoja v súčasnom bankovníctve. Organizačné, produktové a klientské hľadisko činnosti banky. Activity-Based Costing vo finančných inštitúciách (v bankách). Implementácia ABC.