Čo je Facility management - Chorváthová, Daniela
Facility manažment ako optimalizácia činností, ktoré zabezpečujú a podporujú hlavnú činnosť organizácie. Redukcia prevádzkových nákladov na príklade finančnej inštitúcie. Zníženie priestorových nárokov. Centrálna evidencia a zodpovedajúce softvérové vybavenie na sledovanie adresnosti nákladov. Optimalizácia prostriedkov a služieb. Funkcia a kompetencie facility manažéra. Perspektívy facility manažmentu.