Řízení podnikatelských rizik personálních agentur v Německu a možné aplikace v Česku - Stárková, Eva
Analýza využiteľnosti základných prvkov risk managementu (RM). Personálne agentúry a ich špecifiká. Vzťah ziskovosti tržieb a obratu celkových aktív v personálnych agentúrach. Swot analýza risk managementu v personálnych agentúrach. Riadenie rizík nemeckej personálnej agentúry IC TEAM Doporučenia pre aplikáciu modelu riadenia rizík českým personálnym agentúram.