Vzdělávání a rozvoj zaměstnanců v ČR - Šikýř, Martin
Kvalita ľudských zdrojov a globalizácia. Vzdelávanie a rozvoj zamestnancov. Formovanie pracovných schopností človeka. Prínosy vzdelávania a rozvoja. Vzdelávanie a rozvoj zamestnancov v Českej republike. Intenzita a obsah vzdelávania zamestnancov. Metóda, dĺžka a poskytovatelia vzdelávania zamestnancov. Uplatnenie absolventov škôl.