Basel II: přípravy v bankách vrcholí co je za námi a co ještě před námi, aneb poučení z "basileského vývoje" - Laušmanová, Monika
Prípravy na zavedenie nového konceptu kapitálovej primeranosti tzv. Bazilej II od 1. januára 2007 v Českej republike. Čo znamená pre banky a bankové skupiny pripravenosť na nový regulatórny koncept. Princípy internal governance. Šesť prínosov Bazilej II podľa M. Laušmanovej.