Proti praniu špinavých peňazí
Celosvetový problém prania špinavých peňazí. Softvérové riešenia chrániace povesť banky a ktoré bojujú proti zločinu. Presadzovanie opatrení proti praniu špinavých peňazí v bankách na Slovensku. Informačné technológie na detekciu podozrivých bankových operácií. On-line kontrola transakcií.