Vývoj a struktura úspor českých domácností
Výber z materiálu Českého štatistického úradu hodnotiaceho vývoj úspor a alternatívnych foriem úspor českých domácností za posledných desať rokov. Klesajúca miera úspor. Miera hrubých úspor a medzinárodné porovnanie. Úspory, spotreba a nezamestnanosť. Tradičné formy úspor (termínované vklady, netermínované vklady, vklady v cudzej mene). Alternatívne formy úspor (podielové fondy, stavebné sportenie, životné poistenie, penzijné pripoistenie, investície do cenných papierov).