Risk management z pohledu informačních systémů - Vavruška, Jindřich
S postupne rastúcimi požiadavkami na Bazilej II sa implementácia systému pre riadenie rizík stáva investične nákladnejšou. Význam spracovania informácií pre potreby riadenia rizík vo finančných inštitúciách. Riska management ako aplikácia na báze dátového skladu.