Softwarové licence - Bernard, Borek
Problematika licencovania softvéru. Pojem softvérový produkt. Typy licenčných dohôd. Proprietárny softvér a licencie. Free softvér a licencie. Ekonomické licencie. Licenčná politika vo vybraných firmách.