Veľtrhy prispievajú k oživeniu a rozvoju trhov - Baluška, Marek
Ekonomická funkcia veľtrhov a výstav. Výstavy zamerané na konečného spotrebiteľa. Cieľ spotrebiteľských výstav. Sprievodný program spotrebiteľských výstav. Odborné veľtrhy. Hodnotenie a návratnosť investícií. Bilancia slovenských organizátorov výstav za rok 2005.