Len čiastočné uskutočnenie zámerov - Gallovič, Peter
Informácia o plnení vládou schváleného Programu odpadového hospodárstva Slovenskej republiky (POH SR) do roku 2005. Na Slovensku viac ako 80 perc. odpadu ešte stále končí na skládkach. POH SR - plánovanie a rozvoj. Nakladanie s odpadom. Komunálne odpady. Odpady z obalov. Separovaný zber.