Komparácia výsledkov transformačného procesu Slovenskej republiky a Českej republiky v transformačnej dekáde - Holková, Vieroslava
Ekonomický vývoj spoločného federálneho štátu v rokoch 1990-1992. Makroekonomický vývoj slovenskej ekonomiky. Etapa obratu a oživenia (1993-1995). Etapa nerovnovážneho rastu (1996-1998). Etapa obnovenia rovnováhy a jej udržanie (1993-2003). Analýza makroekonomického vývoja českej ekonomiky. Etapa hospodárskeho oživenia (1993-1996). Etapa ekonomickej stagnácie - rok 1997 a recesie - rok 1998. Etapy zotavenia a oživenia v rokoch 1999-2003. Hodnotenie výsledkov transformačného procesu v SR a ČR.