Riadenie ľudských zdrojov - Horníková, Zuzana
Z obsahu: Chytľavá hra na ľudské zdroje. Keď sú HR na mŕtvom bode. Profesionalita manažérov ľudských zdrojov rastie, keď im stúpa chuť merať sa a porovnávať. Personálne agentúry. Agentúry: pomoc aj škoda.