Analýza vývoja automobilového priemyslu na Slovensku - Nemcová, Edita
Automobilový priemysel Slovenskej republiky v rámci rozšírenej Európskej únie. Vybrané ukazovatele vývoja automobilového priemyslu Slovenska. Perspektívy ďalšieho rozvoja automobilového priemyslu a jeho vplyv na rozvoj regiónov.