Porovnanie metód reinžinieringu v zahraničí a na Slovensku - Vavrinčík, Pavel
Vymedzenie pojmu podnikový reinžiniering. Reinžiniering a informačné technológie. Kľúčové problémy pri využití IT v reinžinieringu. Metódy ako súčasť znalostného systému. Aplikácia metód v zahraničí. Súčasné prístupy k teórii reinžinieringu na Slovensku. Porovnanie zahraničných a slovenských reinžinierských metodík.