Obchodný model novej ekonomiky - Vaculík, Juraj
Obchodné modely a procesy. Obchodný model ako strategický nástroj, ktorý zohľadňuje situáciu konkurencie, zákazníkov, partnerov a formy spolupráce. Roviny, v ktorých sa obchodné modely v podniku prejavujú. Podpora IS/ICT podnikovým procesom a business networking. Business networking ako koncept riadenia interných a externých vzťahov medzi jednotlivými obchodnými jednotkami. CRM ako jeden z kľúčových pilierov business networkingu. Od transakčného k relačnému marketingu.