Kapitálové poistky hľadajú nové cesty - Záborský, Ján
Budúcnosť v životnom poistení. Neustály rast životných poisťovní na slovenskom trhu. Snaha získať si klientov unikátnymi ponukami. Stručná história kapitálových poistiek. Rôzne typy klientov - výber rôznych druhov kapitálových poistiek. Obavy niektorých klientov pred rizikom investovania. Prekrývanie sa trhov. Poisťovne začínajú hľadať nové kategórie klientov.