Pragmatické aspekty prekladu administratívnych a právnych textov v anglickom a nemeckom jazyku - Jakabovičová, Johanna
Príprava budúcich prekladateľov a význam odborného prekladu pre potreby slovenského trhu. Skúsenosti získané pri výučbe predmetu Preklad administratívnych a právnych textov pre poslucháčov Fakulty ekonomiky a manažmentu Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre a na Filozofickej fakulte Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre. Osobitosti prekladu nemeckých a anglických administraívnych a právnych textov.