Banky spružňujú splácanie úverov - Kláseková, Martina
Zavádzanie modelu progresívnej hypotéky na Slovensku. Klient začína splácať nižšiu sumu a postupom času sa splátka zvyšuje. Ide hlavne o mladých ľudí na začiatku kariéry. Porovnanie modelov splácania - anuitné splácanie úveru a lineárne splácanie úveru. Tri banky na Slovensku poskytujú progresívny model splácania úveru - OTP Banka, UniBanka a ČSOB.