Priame zahraničné investície a ich podpora v podmienkach Slovenskej republiky - Tkáč, Patrik
Prehľad PZI za krajiny V4 a Slovensko. Postup pri náprave súčasného stavu v oblasti prílevu PZI v SR. Návrh opatrení a zásad pre tvorbu novej koncepcie podpory PZI. Odporúčania v oblasti cielenej národnej lisabonskej stratégie.