Obchodné domy diskontného typu alebo hypermarkety? - Drahovská, Oľga
Zmeny v štruktúre obchodnej siete, formátov predajní, ich vybavení či sortimentnej štruktúre prinášajú so sebou aj nové označenie prevádzok Nejednotnosť v ich pomenovaní vedie k rôznej metodike spracovania informácií o obchodnej sieti na Slovensku. Zaradenie typov a formátov prevádzok podľa ich účelu, veľkosti a predávaného sortimentu tak môže neujasnenosť odbornej terminológie skresľovať.