Otázka unifikácie odbornej terminológie v oblasti obchodu - Feilerová, Michala
Problematika odbornej terminológie a uvedenie niektorých dôvodov pre jej unifikáciu. Vymenovanie niektorých problémov, ktoré s týmto procesom súvisia.