Služby ako faktor dizajnu distribučného kanála s nábytkom - Kita, Pavol
Vymedzenie služieb distribučného kanála s nábytkom. Typológia služieb distribučného kanála s nábytkom. Odhad modelu faktorovej analýzy po rotácii. Analýza rozptylu aplikovaná na faktorovú analýzu.