[Lexikón logistiky] - Lipianska, Júlia
Recenzia na monografiu autorského kolektívu pod vedením K. Viestovej s názvom Lexikón logistiky. Text Lexikónu logistiky je štruktúrovaný do týchto častí: 1. Logistika, 2. Logistický reťazec, logistické procesy, logistické systémy a logistické činnosti, 3. Metódy, technológie, techniky logistiky, 4. Ekonomika a logistika 5. Register pojmov.