[Kultúra a medzinárodné vzťahy] - Barátová, Jana
Recenzia na monografiu kolektívu autorov pod vedením M. Mártona: Kultúra a medzinárodné vzťahy. V práci sú prezentované netradičné spojenia problematiky kultúry a medzinárodných vzťahov, reflektujúce protirečivosť globalizačného procesu.