Svět se mění, mění se i vize řízení značky? - Tohami, Khaled El
Klasický model riadenia značky. Úloha manažéra pri klasickom riadení značky. Vizionársky model. Stratégia vizionárskeho riadenia značky zameraná na architektúru, identitu a program budovania značky pri zodpovedajúcej organizačnej štruktúre. Čo je hodnota značky.