Aktuálne problémy poisťovníctva Slovenskej republiky v procese liberalizácie trhu - Pastoráková, Erika, 1972-
Informácia o medzinárodnej vedeckej konferencii: Aktuálne problémy poisťovníctva Slovenskej republiky, ktorá sa konala na pôde Ekonomickej univerzity v Bratislave, Národohospodárskej fakulty v dňa 13. októbra 2005.