Regulace činnosti bank v ČR - Šturc, Boris, 1961-
Súčasný stav regulácie a dozoru finančného sektora v ČR. Mikro a makroekonomické rozmery regulácie činnosti bánk. Vývoj a orgány bankovej regulácie a dozoru v Česku. Základné piliere bankovej regulácie v trhových ekonomikách.