Správajú sa investori racionálne? - Pilch, Ctibor, 1957-
Informácia o prieskume o správaní našich potenciálnych budúcich investorov, študentov vysokých škôl so zameraním na finančné investovanie, ktorý sa uskutočnil na vzorke 115 študentov 4. ročníka Národohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Závery prieskumu.