Kdo (ne-)rozumí merchandisingu? - Lelovičová, Jana
Merchandising ako súbor aktivít vytvorených na podporu in-store predaja. Začiatok merchandisingu u zákazníka. Niekoľko základných pravidiel uplatňovania merchandisingu. Druhotné umiestnenie tovaru. Merchandising systémom win-win.